Hurt võidu järel: muutusime lohakaks

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt
Norbert Hurt Foto: Tairo Lutter

FC Flora alustas enda eurohooaega võidukalt, kuid Meistrite liiga esimese eelringi avamängus alistati koduväljakul 2:1 Gibraltari meister Lincoln Red Imps. Matši järel kahetses florakate peatreener Norbert Hurt, et 2:0 eduseisus lubati vastastel siiski üks värav tagasi lüüa.

«Saime hästi mängu käima, kuid kahe löödud väravat muutusime lohakaks ja lubasime ühe tagasi lüüa,» kahetses Hurt kohtumise järel. «Vastaste ründaja näitas ohtu ja selle koha peal oleks pidanud olema tal rohkem juures. Ei oleks tohtinud teda löögile lasta.»

«Selles meeskonnas mitmeid mehi, kes on Gibraltari koondises ja mänginud palju rahvusvahelisi mänge. Oli näha, et neil on kogemusi ja nad oskasid hästi tempot muuta. Tubli meeskond kokkuvõttes,» lisas omalt poolt mõlemale Flora väravale söödu andnud Gert Kams.

Teise eelringi pääseja selgub järgmisel nädalal, kui 6. juulil peetakse Gibraltaril korduskohtumine. Selle paari võitja mängib teises eelringis Šotimaa jalgpalli au ja uhkuse Glasgow Celticuga.

«Avamängust tuleb nüüd lähipäevadel järeldused teha. Täpselt ei tea, kuidas nad oma kodus mängivad, tõdes Hurt. «Taga nutta midagi ei ole. Vastaste värav oli märguanne, et tuleb kõvasti tööd teha ja oma võimalused ära realiseerida.»

«Sellistes mängudes peab kõik 90 pluss minutit valvel olema. Kui korraks lõdvaks lasta, siis on karistus kiire tulem,» märkis Kams. «Tuleb endale teadvustada, et iga kohtumine on vaja anda endast 100 protsenti. Olen seda alati noortele rääkinud, et varsti oled vanem mees ja siis võid kahetseda, et kõikides mängudes maksimumi ei andnud.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles