Ebaõnn jätkub: rängast vigastusest paranenud olümpiavõitja ei saa Rios tiitlit kaitsta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sally Pearson.
Sally Pearson. Foto: SCANPIX

Austraalia meedia teatel ei saa 2012. aastal Londoni olümpiamängudel naiste 100 meetri tõkkejooksus võitjaks kroonitud Sally Pearson tänavu Rios esikohta kaitsta, sest rebestas treeningul reielihast.

Austraalia olümpiakomitee pole juhtunu kohta veel ametlikku teadet avaldanud, ent Sun Heraldi kinnitusel on trauma tõsine. Pearsoni eelmise hooaja nurjas ränk vigastus, mille ta sai Roomas peetud võistlusel, kui kukkus ja murdis käeluu.

Lisaks Londoni olümpiakullale on 29-aastase Pearsoni auhinnakapis neli aastat varem Pekingis peetud mängude hõbemedal, samuti MM-tiitel 2011. aastal Daegust ja hõbe kaks aastat hiljem peetud Moskva MMilt. 2012. aastal tuli Pearson 60 meetri tõkkejooksus Istanbulis sisemaailmameistriks ja sai kaks aastat hiljem Sopotis samal distantsil hõbeda.

Mullu Rooma võistlusel õnnetult kukkunud Sally Pearsoni randmevigastust kirjeldasid arstid hiljem kui «luude plahvatust». FOTO: Scanpix
Mullu Rooma võistlusel õnnetult kukkunud Sally Pearsoni randmevigastust kirjeldasid arstid hiljem kui «luude plahvatust». FOTO: Scanpix Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles