Aksalu aitas Seinäjoki võidule

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SJK kaptenipaela kandev Mihkel Aksalu (rohelises) koos Pavle Milosavljeviciga tõstmas pea kohale Soome meistrikarikat.
SJK kaptenipaela kandev Mihkel Aksalu (rohelises) koos Pavle Milosavljeviciga tõstmas pea kohale Soome meistrikarikat. Foto: Lehtikuva

Soome kõrgliiga 15. voorus sai valitsev meister Seinäjoki hooaja kuuenda võidu, kui võõrsil alistati 3:1 Turu Inter, vahendab Soccernet.ee.

Väravateta avapoolaja järel tegi Seinäjoki sotid selgeks teise poolaja alguses, kui lõi kiirelt kaks väravat. Kuigi 66. minutil õnnestus Ats Purje endisel koduklubil üks värav tagasi lüüa, kindlustas Soome koondislase Roope Riski teine värav külalistele kolm punkti.

Kui Mihkel Aksalu tegi Seinäjoki väravas traditsiooniliselt kaasa kõik 90 minutit, siis Tarmo Kink jälgis kohtumist varumeestepingilt.

Tabelis on Seinäjoki seitsmendal positsioonil ja kuigi kahest liidrist jäädakse juba 11 punkti kaugusele, siis kolmandast kohast lahutab neid vaid üks punkt. Samas, enamik vastaseid on pidanud üks või kaks mängu vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles