Venemaa kergejõustiklastel avanes võimalus osaleda EMil

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Isinbajeva
Jelena Isinbajeva Foto: Maksim Bogodvid/Sputnik

Neil Venemaa kergejõustiklastel, kes tõestavad Rahvusvahelisele Kergejõustikuliidule (IAAF), et on dopingupatust puhtad, avaneb teoreetiline võimalus osaleda ka 6. juulil Amsterdamis algaval kergejõustiku EMil.

IAAFi määratud tähtaeg neile tõendite esitamiseks on 4. juuli. Samas vaatab IAAFi komisjon juba selle nädala lõpus laekunud avaldused üle. «Tegemist on telekonverentsiga. Juhatuse liikmed ei taha otsustamisega viivitad, sest peagi on algamas kergejõustiku EM. Kui vaja, siis peetakse veel üks telekonverents järgmisel nädalal,» seisnes IAAFi avalduses.

Venemaa Kergejõustikuliidu peasekretär Mihhail Butov avaldas seega lootust, et Venemaa kergejõustiklasi võib näha ka EMil. «IAAF vaatab avaldused üle ning jääb võimalus, et Venemaa sportlased osalevad Amsterdami EMil. Need, kes soovivad EMil osaleda, peavad IAAFile saatma vastava avalduse. Nagu meile selgitati, siis teoreetiline võimalus meie sportlastel EMil osaleda on,» selgitas Butov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles