Roman Fosti teeb enne tiitlivõistlusi kontrollstardi Pühajärvel

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maratoonar Roman Fosti loodab kodulinna fänne rõõmustada nii olümpial kui Pärnus toimuval võidupüha maratonil ja kahe silla jooksul.
Maratoonar Roman Fosti loodab kodulinna fänne rõõmustada nii olümpial kui Pärnus toimuval võidupüha maratonil ja kahe silla jooksul. Foto: Urmas Luik

Laupäeval, 2.juulil toimub traditsiooniline jooks ümber Pühajärve. Juba 35. korda toimuval võistlusel teeb kontrollstardi enne tiitlivõistlusi ka Roman Fosti.

Eelmise aasta tiitlikaitsja Fosti jaoks on Pühajärve jooks viimaseks stardiks enne järgmisel nädalal toimuvat poolmaratoni Euroopa meistrivõistlusi ja ühtlasi saab Fosti testida ka oma ettevalmistust augustis toimuvaks Rio OM-i maratoniks.

Fosti konkurentideks on sarja avaetapi, Harku järvejooksu kaks kiireimat Rauno Laumets ja Argo Jõesoo. Naistest on favoriit esikohale Kaisa Kukk. Lisaks Eesti parimatele jooksjatele on starti oodata ka Eesti suusa- ja laskesuusakoondiste liikmeid. Nii on end kirja pannud Raido Ränkel ja Kauri Kõiv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles