Hummels: Itaalia ei tohi lüüa avaväravat

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mats Hummels.
Mats Hummels. Foto: LaPresse/Spada/LaPresse

Saksamaa jalgpallikoondise kaitsja Mats Hummels hoiatas enne Prantsusmaal toimuvat EMi veerandfinaali Itaalia vastu oma meeskonnakaaslasi, et nad ei laseks vastastel juhtima minna, kui sooviks on laupäeval poolfinaali jõuda.

Valitsevad maailmameistrid pole suutnud Itaaliat alistada viimases kaheksas tiitlivõistlustel toimunud omavahelises kohtumises. Kui EMi arvestuses kaotati viimati itaallastele 2012. aasta poolfinaalis Mario Balotelli väravate tõttu, siis märtsikuu sõpruslahingus suutsid Antonio Conte hoolealused sakslastele 1:4 alla jääda.

«Peamine on see, et me ei jääks üheväravalisse kaotusseisu, sest nad tunnevad end selles rollis liiga kindlalt. Mulle meeldiks palju rohkem, kui me ise juhtima läheks,» ütles Hummels.

Ta lisas: «2009. aastal U21 noortekoondise eest mängides võitsime neid (itaallasi – toim) ja seega on minu rekord nende vastu tasakaalus. Lisaks oleme nende vastu hästi mänginud omavahelistes sõprusmängudes pärast 2012. aastat.»

Itaalia ja Saksamaa omavaheline jalgpalli EMi veerandfinaalmäng leiab aset laupäeval Eesti aja järgi kell 22:00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles