Olümpiavõitjast naispoksija: ämblik on ka suurem oht kui Zika (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Taylor
Katie Taylor Foto: Caroline Quinn/PA Wire/Press Association Images

Londonis olümpiamängudel poksimises kuldmedali võitnud Katie Taylor on kriitiline nende sportlaste suhtes, kes loobuvad Zika viiruse hirmu tõttu Rio olümpiamängudest.

«Huvitav, mis vabanduse nad siis oleksid toonud, kui seal ei leviks viirust,» postitas Taylor Twitterisse pärast golfari Jason Day avaldust, et temagi võib Rios Zika pärast võistlemisest loobuda. «Tal on suurem võimalus surra Austraalias ämbliku hammustusse, kui saada Rios Zika viirus,» jätkas poksija, kes kaitseb Rios kergekaalu olümpiatiitlit.

Iirimaa golfikoondis on Rios eriti õhuke, sest peale Day võimaliku loobumise, jäävad olümpialt eemale ka Rory McIlroy, Shane Lowry ja Graeme McDowell. Iirimaa golfikoondise kapten Paul McGinley on kaasmaalaste otsuses pettunud. «Nõustun, et see ei jäta golfaritest head pilti, kuna järjepidevalt loobuvad olümpiast just golfimängijad. Kuid kuna tegemist on nende isikliku otsusega, peame seda austama. Risk Zika saada on väga-väga-väga madal, kuid lõpuks on tegemist siiski riskiga, mida nad ei soovi võtta.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles