Tipud Wimbledonis ei vääratanud

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: SCANPIX

Meeste tennise esinumber Novak Djokovic suutis murda end Wimbledoni tenniseturniiril kolmandasse ringi, võites kolmes setis prantslast Adrian Mannarinot (WTA 55.).

Olles esimeses ringis alistanud inglase James Wardi, ei tulnud peale kolmanda seti kiiret vahemängu Djokovicil Mannarinoga probleeme. Serblast saatis edu ning tennisetäht marssis üldskooriga 6:4, 6:3, 7:6 (7:5) turniiril edasi ning kohtub järgmises faasis brasiillase Thomaz Bellucci ja ameeriklase Sam Querrey vahelise kohtumise võitjaga.

Poola päritolu naiste maailma kolmanda numbri Agnieszka Radwanska matši segas küll Londoni heitlik ilm, kuid sellegipoolest suutis ta kahes setis murda ukrainlanna Kateryna Kozlova geimidega 6:2, 6:1.

2012. aastal Wimbledoni finaalis Serena Williamsile alla vandunud Radwanska kohtub teises ringis itaallanna Karin Knappi või horvaatlanna Ana Konjuhiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles