Kontaveidi pikk ootamine jätkub, Djokovic pääses vihmast

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm on Wimbledonis mänge taas palju seganud.
Vihm on Wimbledonis mänge taas palju seganud. Foto: SCANPIX

TENNIS. Eesti esireket Anett Kontaveit (WTA 95.) peab Wimbledoni tenniseturniiril läbi tegema korraliku kannatlikkuse proovi. Esialgu oli tema avaringimäng kavas teisipäeva õhupoolikul, ent vihma tõttu lükkus kohtumise algusaeg pidevalt edasi, kuni lõpuks selgus, et sel päeval ei lasegi ilm eestlannat ja tema vastast tšehhitari Barbora Strycovat (WTA 26.) väljakule.

Eilses mängukavas oli kohtumine kirjas 14. väljaku teise mänguna, ent taas sekkus ilmataat ning jälle tuli mänge korduvalt edasi lükata. Õhtul pääsesid Kontaveit ja Strycova lõpuks väljakule, ent mitte kauaks. Matš peatati kuuendas geimis, kui mängitud oli 27 minutit. Põhjuseks oli taaskord vihm. Kontaveit juhib esimeses setis 3:2 ja kohtumine jätkub täna.

Varem pole eestlanna Strycovaga kohtunud. Kui Kontaveiti peaks avaringis edu saatma, tuleb tema järgmise ringi vastane paarist Jevgenia Rodina (WTA 102.) – Leisa Tsurenko (WTA 41.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles