Rock alustab Meistrite liigat esimesest ringist

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock.
Kalev/Cramo - TÜ/Rock. Foto: Tairo Lutter

Sügisel algav korvpalli Euroopa Meistrite liiga avaldas täna nimekirja seal osalevatest võistkondadest. Eesti klubidest lööb sarjas kaasa Tartu Ülikool/Rock, kes peab põhiturniirile jõudmiseks alustama esimesest ringist.

Otse põhiturniirile pääsenud 24 klubi hulgas on Prantsusmaalt neli võistkonda, Itaaliast, Saksamaalt, Kreekast ja Türgist kaks ning ühe pääsmega on esindatud Belgia, Tšehhi ja Iisraeli meistrid. Lisaks neile ka Leedu klubi Neptunas ning lätlaste Ventspils.

Peale nende hakkavad 24 klubi jahtima ülejäänud kaheksat põhiturniiri kohta. Tartu Ülikool/Rockil tuleb sinna jõudmiseks läbida esimene eelring, kus seisavad teel ees kaks konkurenti, kes tuleb kahe mängu kokkuvõttes alistada.

Kvalifikatsioonimängud algavad 27. septembril ning põhiturniir stardib 20. oktoobril. Eelringi paaride loosimine leiab aset 21. juulil Münchenis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles