Kuku jalgpallipäevikus räägiti muutustest UEFA-s

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michel Platini
Michel Platini Foto: PA Wire / SCANPIX

Maailma ja Euroopa jalgpalli on viimastel aastatel iseloomustanud juhtumiskriis, mida võiks nimetada koguni eksistentsiaalseks, kuna lisaks paljudele FIFA endiste juhtide arreteerimistele eelmisel suvel, on järgnenud nii FIFA endise presidendi Sepp Blatteri kui ka UEFA endise presidendi Michel Platini tagandamised jalgpallist. Kuku jalgpallipäevik uuris päev enne veerandfinaalide algust, milliseid lahendusi on UEFA leidnud juhtimiskriisist väljatulekuks. 

Samuti uuriti, millised tööd ja koostöösuhted eelnevad nii suurele turniirile nagu Euroopa meistrivõistlused. Saatejuht Andres Musta külaliseks oli Eesti Jalgpalli Liidu infojuht Mihkel Uiboleht, kes muuhulgas kinnitas, et Platini eemaldamine jalgpallist pole kuidagi mõjutanud Tallinnale 2018. aasta UEFA Superkarika mängu andmist. Uiboleht usub, et mängu korraldusõigus antakse Tallinnale.

Saadet on võimalik kuulata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles