Belgia võib veerandfinaaliks kaotada oma tähtmängija

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eden Hazard
Eden Hazard Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS

Belgia koondise ääreründaja Eden Hazard sai kaheksandikfinaalis Ungari vastu vigastada ning ta vahetati enne kohtumise lõppu välja. Teisipäeval jättis mees ka treeningu vahele ning tema osalemine veerandfinaalis on kahtluse all.

«Ma väga loodan, et ta saab homme (neljapäeval) treeningul osaleda, kuid ta tunneb reies valu,» rääkis Belgia peatreener Marc Wilmots. «Töötame, et teda 100 protsenti mänguvormi saada, kuid ma ei saa teile öelda kindlat aega, millal see juhtuda võiks. Samuti ei saa ma teile öelda, kas ta on järgmiseks mänguks korras.»

Hazardi kaotus oleks Belgiale suur tagasilöök, sest ääreründaja on viimaste mängudega väga heasse vormi tõusnud. Mängus Ungari vastu tegi ta ühele väravale eeltöö ning oli ka ise korra täpne. Mäng Walesiga peetakse 1. juulil.

«Tegemist on hea meeskonnaga, kes on kaitses tugev. Nad jätavad mulje, nagu võiks neile vabalt värava lüüa ning lõpuks löövad hoopis ise värava. Kui me nende vastu oma parimat mängu ei näita, on meil palju probleeme,» iseloomustas Belgia järgmist vastast koondise ääreründaja Dries Mertens.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles