FIFA presidendil lasub korruptsioonikahtlus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA president Gianni Infantino.
FIFA president Gianni Infantino. Foto: SCANPIX

Maailma jalgpalli katusorganisatsioon FIFA eitas kolmapäeval Saksa meedia oletusi, mille kohaselt algatas rahvusvahelise jalgpalliliidu eetikakomitee eeluurimise praeguse presidendi Gianni Infantino vastu.

Saksa päevaleht Frankfurter Allgemeine teatas väidetavalt usaldusväärsete allikate põhjal, et FIFA eetikakomitee alustas eeluurimist ülemaailmse jalgpalliliidu juhi Infantino üle, kes kasutas neile teadaolevalt organisatsiooni rahalisi vahendeid isiklikuks otstarbeks. 

«Soovime rõhutada, et ametlikke menetlustoiminguid president Infantinoga läbi ei viida,» sõnas iseseisva eetikakomitee uurimisrühma kõneisik Roman Geiser.

Endine Euroopa jalgpalliliidu (UEFA) peasekretär Infantino (46) oli üks viiest kandidaadist 26. veebruaril valitud FIFA presidendi kohale. Zürichis toimunud kongressil valiti itaallane teises hääletusvoorus maailma jalgpalli katusorganisatsiooni etteotsa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles