FA sai esimese tagasilöögi Inglismaa peatreeneri otsingutel

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Southgate
Gareth Southgate Foto: Tommy Hindley/Professional Sport/©Professional Sport / TopFoto

Inglismaa jalgpalli U21 vanuseklassi ning endine Middlesbrough Gareth peatreener Southgate ei taha Roy Hodgsonist vabaks jäänud ametiposti üle võtta.

45-aastane Southgate teatas, et ei soovi Inglismaa koondist juhendada. Inglismaa jalgpalliliidu (FA) juht Martin Glenn sõnas, et FA eesmärk on määrata ametisse uus loots enne 4. septembrit ehk MM-valiksarja algust.

Kuigi Southgate polnud FA esimene valik, pandi lauale võimalus, et kui tähtajaks uut treenerit ei leita, oleks loogiline asjade käik see, kui senine U21 juhendaja võtaks täiskasvanute koondise üle.

Uue treeneri otsingul pole FA välistanud ka välismaist lootsi. Nii on BBC andmetel üheks variandiks Arsene Wenger, kelle leping Arsenaliga lõppeb tuleva hooaja järel. Samuti käib meediast läbi PSGst hundipassi saanud Laurent Blanci nimi. Mõlemad mehed on prantslased.

Samal ajal on West Hami üks juhtidest teatanud, et nende peatreener Slaven Bilic pole Inglismaa koondise peatreeneritööst huvitatud. Uue peatreeneri suhtes teevad otsuse FA juht Glenn ning FA juhatuse liige David Gill ning tehniline direktor Dan Ashworth. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles