Konstantin Vassiljev rääkis Kuku jalgpallipäevikus Poola edu tagamaadest

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poola koondise mängijad.
Poola koondise mängijad. Foto: SCANPIX

Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev ütles Kuku jalgpallipäevikus, et Poola tänase edu juured ulatuvad aega, mil Poola valiti 2012. aasta EMi kaaskorraldajaks. 

Vassiljev ütles, et see tõi kaasa jalgpalli suure populaarsuse, samuti paranes infrastruktuur. See kõik on aluseks tänasele koondisele, mille enamuse moodustavad heades Euroopa klubides mängivad jalgpallurid, leidis Poola kõrgliigaklubi Białystok Jagielloniaga Sloveenias hooajaeelses laagris viibiv Vassiljev.

Portugalis viibiv vabakutseline jalgpalliajakirjanik Kasper Elissaar ütles aga saatejuht Andres Mustale, et kogu riik mõtleb praegu vaid jalgpallile. Jalgpallist on haaratud kogu elanikkond: viie-kuue aastastest lastest kuni 60-70 aastaste lugupeetud daamideni. «Meid pole vaid 11 mängijat - meid on 11 miljonit» kõlab Portugali selle EMi ühendav loosung.

Kuula Kuku jalgpallipäevikut siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles