Marin avapoolajast: peatreener sõimas, pidigi sõimama

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Levadia - HB Torshavn.
FC Levadia - HB Torshavn. Foto: Tairo Lutter

FC Levadia äärepoolkaitsja Pavel Marin ei olnud pärast Euroopa liiga esimeses kvalifikatsiooniringis Fääri saarte klubiga HB Torshavn tehtud 1:1 viiki sugugi rahul ei oma mängu ega ka võistkonna esitusega, ehkki just tal õnnestus teise poolaja keskel lüüa viigivärav.

«Kindlasti ei ole rahul – esimesel poolajal täiesti magasime. Teisel poolajal oli juba meie mäng, momente oli palju, aga realiseerimisest jäi puud. Enda arust ei alahinnanud vastast, läksime täie tõsidusega mängima, aga mitte midagi ei tulnud välja. Ei saanud palle ees püsima, ei saanud normaalselt tsenderdatud ja mitte midagi ei toiminud,» sõnas Marin.

Mida peatreener Sergei Ratnikov kahe poolaja vahel riietusruumis tegi? «Muidugi sõimas – see oli ka loogiline, sellise mängu järel pidigi sõimama! Läksime lihtsalt julgemalt mängima, meil polnud midagi kaotada. Neil oli võõrsilvärav kirjas, pidime lihtsalt vähemalt ühe ära lööma. Oleks muidugi tahtnud rohkem,» ütles Marin, kes oma värava üle ei osanud suurt rõõmu tunda.

«Muidugi on see eriline, aga kuna mäng lõppes 1:1, pole praegu mingit emotsiooni. Oma mänguga ei jää ka absoluutselt rahule, oli väga palju praaki. Pallid ei jõudnud õigetesse kohtadesse, ainult löödud värav päästis keskmise hinde,» nentis ta.

Kordusmängus ei saa Marin Levadiat aidata, sest on selleks ajaks juba selga tõmmanud laigulise vormi. «Jah, 6. juulil lähen kaitseväkke aega teenima. Kindlasti lahkun kurva südamega, olen praegu saavutanud hea vormi ja teinud palju tööd ja nüüd peab niimoodi poole hooaja pealt pausile minema. Aga kindlasti ei jäta pausi ja tulen juba septembri lõpus tagasi. Tulen tugevamana!»

Kas Levadial on kordusmängus šanssi? «Ainuke eesmärk on võit. Kui me mängima samamoodi, nagu teisel poolajal, siis arvan, et Fääri saarte võistkonnal pole ühtegi võimalust,» uskus Marin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles