Portugali noor talent: meeskond tuleb enne individuaalseid saavutusi - vaid nii saab oma CVd ehitada

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renato Sanches.
Renato Sanches. Foto: SCANPIX

Poola ja Portugali vahelise veerandfinaali parimaks mängijaks valiti 18-aastane Portugali talent Renato Sanches, kes ütles mängu järel, et tema eesmärgiks on eelkõige meeskonna aitamine.

Sanches oli see, kes tõi 33. minutil Portugali poolt tabloole viigiseisu, mis kestis lisaaja lõpuni. Kui seejärel asuti lööma penalteid, lõi Portugali poolt esimesena Cristiano Ronaldo ja kohe tema järel teisena just Sanches, kes saatis palli kindlalt Poola väravavahi selja taha. Portugal võitis penaltiseeria 5:3 ja jõudis poolfinaali.

«Pärast meeskonna eesmärke on tähtis saada ka individuaalset tunnustust. Olen väga õnnelik, et olen mängu parimaks valitud, aga individuaalsed auhinnad käivad meeskonna omadest tagapool. Vaid nii saab oma CVd õigesti üles ehitada,» rääkis Sanches. «Selleks, et olla nii õnnelikud, peab tegema palju rasket tööd. Mõnikord veab meil seetõttu, et oleme väga kõvasti tööd teinud.»

Sanches ja tema koondisekaaslased ootavad oma poolfinaalivastast paarist Wales-Belgia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles