Üliõpilaste MMiks valmistuvad Nõlvak ja Tiisaar mängivad kodusel rannavolle etapil

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.
Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel toimub Pärnu rannas koduse tugevaima rannavolle sarja NIVEA Grand Prix kolmas etapp, kus võistlustulle asuvad ka 13. juulil algavaks üliõpilaste MM-iks valmistuvad Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar.

Neile pakuvad teiste seas konkurentsi senisel kahel etapil Eesti paaridest parimat minekut näidanud Kaarel Kais ja Argo Arak. Vanameistrid said Tartus toimunud NIVEA Grand Prix’ avaetapil (Premium 7 Cup) teise ja kaks nädalat tagasi Pärnus peetud teisel osavõistlusel (Agrinol Cup) neljanda koha. Meeste seas on mõlemad esikohad rännanud seni lõunanaabrite manu. Tartus võitnud Sandris Andrejevs/Ģirts Glāzers olid Agrinol Cupil teised, kui esikohalahingus jäädi alla Atvards Vildele ja Ingars Ivanovsile. Škoda Mastersil Läti paare ei ole, küll üritavad välismaalaste edukat seeriat jätkata leedukad Audrius Knašas ja Aurimas Mazūras. Kokku asub meesteturniiril võistlustulle tosin duot, kirjutas volley.ee.

Škoda Mastersi meeste põhiturniiri mängud algavad laupäeval kell 12:00.

Naisteturniir mängitakse ühepäevasena. Naiste seas tahavad sarja üldliidrid Kertti Külm ja Eliise Hollas oma edu suurendada. Agrinol Cup’il triumfeerinud paar sai avaetapil teise koha, kaotades finaalis Juudit Kure-Pohhomovile ja Anett Hollasele, kes samuti Škoda Mastersil võistlustulle asuvad. Samamoodi on kohal eelmisel etapil teise koha saanud Kristi Nõlvak ja Julija Mõnnakmäe ning sel hooajal juba nii U21 MM-il kui ka U20 EM-il Eestit esindanud Heleene Hollas ja Liisa Soomets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles