Kregor Zirk teeb Ungaris juunioride Euroopa meistrivõistluste debüüdi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kregor Zirk.
Kregor Zirk. Foto: ujumismaailm.blogspot.com

6.-10. juulini toimuvad Ungaris juunioride Euroopa meistrivõistlused ujumises, kus Eestit esindab 14-liikmeline sportlasdelegatsioon.

A-normatiivi täitnud Kregor Zirgi jaoks on tegemist esimeste juunioride Euroopa meistrivõistlustega. Inglismaal Plymouthi kolledžis õppiv Zirk on juunioride EMiks valmistunud peamiselt saareriigis, vahendas swimming.ee.

«Ettevalmistuse olen teinud sarnaselt nagu enne Swim Open Stockholmi võistlust,» sõnas Zirk. «Ainus erinevus on selles, et nüüd hakkasin puhkama natuke hiljem,» lisas ta.

Juunioride EMil on Zirgi põhialaks 100 meetri liblikujumise distants. «Starti lähen aga ka 50 meetri liblikujumises, 50 ja 100 meetri vabaujumises ja 50 meetri seliliujumises,» lisas Zirk, kes Plymouthis treenib Jon Ruddi ja Eestis Kaja Haljaste käe all. «Enesetunne on mul hea, kõik on sujunud nii nagu vaja ja vormikõver on aina tõusmas.»

«Juunioride Euroopa meistrivõistlustel on minu peamiseks eesmärgiks anda endast parim,» ütles Zirk. «Põhialadel tahaksin ujuda isiklikud rekordid ja saavutada võimalikult kõrged kohad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles