Galerii: Wales alistas Belgia ning kohtub poolfinaalis Portugaliga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli EMi veerandfinaalis alistas Wales Belgia 3:1 ning kohtub poolfinaalis Portugaliga.

Belgia asus küll veerandfinaali tõelisest iluväravast mängu 13. minutil juhtima, kui Radja Nainggolan oli täpne kauglöögist, kuid sellega ka Belgia jõud piirdus.

Esmalt viigistas mänguskoori kohtumise 31. minutil löödud väravast Ashley Williams, seejärel viis Hal Robson-Kanu Walesi 55. minutil juhtima. Lõplikult löödi Belgia pikali 86. minutil, kui peaga lõi värava Sam Vokes.

Walesi võitu varjutab tõsiasi, et nende üks liider, Aaron Ramsey, peab poolfinaali Portugaliga vahele jätma, sest teenis täna kollase kaardi, mis toob talle kaasa mängukeelu. 

Enne mängu:

Belgia alistas kaheksandikfinaalis 4:0 Ungari, Wales oli 1:0 parem Põhja-Iirimaast. Kohtumisest ei saa osa võtta Belgia kaitsja Thomas Vermaelen, kes on kollaste kaartidega mängukeelu all. Vigastatud on ka kaitsja Jan Vertonghen.

Kuid sellega Belgia hädad veel ei piirdu. Eelmises kohtumises tõmbas oma reie ära nende suurim staar Eden Hazard, kes jättis vahele ka teisipäevase treeningu. Tema mängimine on hetkel kahtluse all. Walesi poole pealt uudiseid vigastatud mängijatest pole. Samuti ei pea ükski Walesi koondislane kaartide tõttu kohtumist vahele jätma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles