Igor Subbotin liitus Nõmme Kaljuga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Subbotin
Igor Subbotin Foto: Nõmme Kalju pressiteenistus

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond teatas, et klubiga sõlmis kahe ja poole aastase lepingu Igor Subbotin.

See tähendab, et neljal korral Eesti koondist esindanud jalgpallur mängib Kaljus 2018. aasta hooaja lõpuni. «Olin väga pikalt mänginud Levadias ning kuigi nad kutsusid mind tagasi, tundsin, et vajan uut väljakutset – valisin Kalju. Siin on mulle mängijad tuttavad, treeneritega leidsin kiirelt üksmeele ning mind on väga hästi vastu võetud. Annan endast parima, et Kalju meistriks aidata,» sõnas Subbotin.

«Kõige paremini tunnen ennast paremal või vasakul äärepoolkaitses. Levadias mängisin olude sunnil vahepeal ka ründajana. Treenerid usuvad, et minu parimad omadused tulevad esile just äärel,» lisas Subbotin.

Igor Subbotin liitub Nõmme Kaljuga Poola esiliigaklubist MSK Miedž Legnicast, kelle ridadesse siirdus ta käesoleva aasta jaanuaris. Poole aasta jooksul esindas Subbotin Miedži 11 korda ning aitas meeskonna seitsmendale tabelireale.

Eestis on Igor Subbotin esindanud Tallinna Levadiat, kelle ridades on tulnud ta ka kolmekordseks Eesti meistriks aastatel 2009, 2013 ja 2014. Eesti kõrgliigas on Subbotin väravavõrgud üles leidnud koguni 65 korral, millest kõige edukamaks on kujunenud 2014. aasta hooaeg, kus mängumees lõi 32 väravat ning valiti ühtlasi ka Soccerneti jalgpalliportaali lugejate poolt hooaja parimaks mängijaks. Pärast suurepärast hooaega siirdus Subbotin Tšehhi kõrgliigaklubisse FK Mlada Boleslav.

2014. aastal murdis Subbotin ka A koondisesse, kui tegi Balti turniiril debüüdi Soome vastu. Tänaseks päevaks on Igor rahvuskoondist esindanud neljal korral, millele tuleb loodetavasti Nõmmet Kaljut esindades veel ohtralt lisa.

Nõmme Kalju peab oma järgmise mängu 7. juulil algusega kell 19.00 Kadrioru staadionil, kui UEFA Euroopa Liiga korduskohtumises üritatakse FK Trakai vastu edasipääsuks pöörata Leedus saadud 1:2 kaotusseisu. Tolles kohtumises Subbotin Kaljut veel aidata ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles