Draama Hispaania koondises: Casillas jäi ainsana tänukirjast ilma

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vicente del Bosque ja Iker Casillas
Vicente del Bosque ja Iker Casillas Foto: Dani Pozo/AFP

Hispaania senine peatreener Vicente del Bosque, kes teatas pärast EMi ametipostilt taandumisest, avaldas, et koondise legendaardne väravavaht Iker Casillas on temas sügavalt pettunud.

Del Bosque saatis neljapäeval koondislastele tänukirja koos veedetud aastate eest. Ainus, kes EM-koondisest kirja ei saanud, oli väravavaht Casillas. «Oma meeskonnakaaslastega sai ta hästi läbi, kuid treeneritega mitte,» avaldas Del Bosque siseinfot.

«Tema on ainukene mängija, kellele ma kirja ei saatnud. Ta on minu ja teiste treenerite peale vihane,» rääkis peatreener, kes ei andnud Casillasele EMil minutitki mänguaega.

«Ma saan aru, miks ta on pahane. Ta arvab, et minu otsused olid valed. Tal on kirjas 167 koondisemängu, ma ei usu, et kolm või neli mängu tema resümeed rikuks. Minule ta pettumust ei valmistanud ning ma hindan teda väga. Tean teda juba ajast, kui ta oli seitsmene.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles