Urmo Aava: loodan, et hakkab sadama, see peaks Tänakule sobima

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava.
Urmo Aava. Foto: Tairo Lutter

Endine rallisõitja Urmo Aava sõnas, et tõenäoliselt on pärast 9. kiiruskatset Poola ralli liidripositsioonil olev Ott Tänak koos meeskonnaga spetsiaalselt selleks ralliks valmistunud.

«Eelmine aasta oli ta siin kiire ning tundub, et tema ja tiim on Poola rallit eraldi planeerinud. Ta on stabiilselt katseid võitnud ning nüüd juhib, väga super,» rääkis Aava Postimehele.

Täna neli katsevõitu võtnud Tänakut ootab aga homme ees raske ning pikk päev. «Pinge on praegu kõigil peal. Vahed on nii väikesed ning homne päev on pikem ja raskem. Loodan isiklikult, et hakkab sadama, sest siis võiks Tänakul olla eelis. Tundub, et DMACKi rehv kerge niiskusega töötab hästi,» jätkas Aava.

«Paistab, et ettevalmistus on hästi läinud ning rehvid töötavad ilusasti. Soovin Tänakule homseks edu, sest mäng käib suurtele panustele. Ta teab väga hästi, mida ta tegema peab. Ralli on veel pikk ning oleme vaikselt ja hoiame talle pöialt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles