Tänak näitab Poola rallil suurepärast kiirust (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Poola ralli testikatsel
Ott Tänak Poola ralli testikatsel Foto: Timo Anis

AUTORALLI. Eesti rallisõitja Ott Tänak (Ford) hoiab Poola rallil 10. kiiruskatse järel juhtpositsiooni, edestades lähimat jälitajat Andreas Mikkelseni (VW) 4,2 sekundiga.

Reedel sõidetud üheksast kiiruskatsest võitis Tänak neli ning jagas võitu päeva viimasel, 2,5 km pikkusel publikukatsel Sebastien Ogier’ga (VW). Kuigi rallipäev ei alanud eestlasele endi sõnul kõige paremini, hakkasid DMACKi rehvid päeva teisel poolel toimima ning ta suutis näidata stabiilset kiirust.

«Minu jaoks oli suurepärane päev. Eriti nautisin katsete teist läbimist. Kes Poola rallil võita soovib, peab kõvasti vajutama,» rääkis Tänak ralliraadiole. Ja Tänak vajutas. Katsevõidud neljandal, kuuendal, seitsmendal ning kaheksandal kiiruskatsel tõestasid, et varasemad jutud Poola ralli sobilikkusest eestlasele ei ole pelgalt jutud. Mäletatavasti saavutas Tänak eelmisel aastal Poolas kolmanda koha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles