DMACKi boss: näitasime, et oleme mootorspordimaailmas suur tegija

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: DMACK

DMACKi tiimi juht Dick Cormack sõnas, et tänane päev on meeskonna jaoks ajalooline - esmakordselt juhib nende meeskonna sõitja MM-rallit.

«Tegemist on tähendusväärse päevaga DMACKi lühikese ajaloo jooksul. Meie tänane esitus on näitab, et oleme mootorspordimaailmas suur tegija. Kui me tutvustasime uusi rehve, teadsime, et oleme võimelised nii Poolas kui Soomes tegema hea tulemuse. Viimane aasta on meie jaoks olnud intensiivne, kuid me hakkame rakse töö pealt vilju lõikama,» rääkis DMACKi boss Dick Cormack pressiteenistuse vahendusel.

Ott Tänak oli samuti päevaga väga rahul. «Nautisin tänast päeva. Näitasime head kiirust ning tõestasime, et suudame tippsõitjatega konkureerida. Kõik töötas meie jaoks hästi ning oleme õnnelikud, et suutsime järjepidevalt näidati kiiremaid aegu,» vahendas DMACKi pressiteenistus Tänakut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles