Siim Saluri hoiab rallikrossi EM-etapil kuuendat kohta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Saluri.
Siim Saluri. Foto: Erakogu

Rallikrossi maailma- ja Euroopa meistrivõistlused jätkuvad sel nädalavahetusel Rootsis, Höljes. Super 1600 klassi EM-sarja kolmandal etapil on stardis kolm eestlast, neist ainsana mahub pärast avapäeval toimunud kahte eelsõitu esikümnesse Siim Saluri.

Renault Twingol sõitev Saluri suutis vihmamärjal rajal toimunud esimeses eelsõidus 22 konkurendi seas näidata kaheksandat aega. Teiseks sõiduks olid rajatingimused veidi paranenud ning Saluri näitas kuue sekundi võrra paremat sõiduaega. Tasuks teise eelsõidu seitsmes tulemus. Pärast kahte eelsõitu on RS Racing Teami piloot 73 punktiga kuuendal kohal.

EM-i punktitabelis esikolmikusse kuuluva Janno Liguri jaoks algas Rootsi etapp eelsõidu 18. ajaga. Teise eelsõidu starti Ligur tehnilistel põhjustel ei jõudnudki. Andre Kurg sai mõlemas eelsõidus kirja 16. aja ning on kokkuvõttes 18. kohal.

Laupäeval on Höljes kavas veel kaks eelsõitu ning pühapäeval sõidetakse poolfinaalid ja finaalsõit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles