Jalgpalli otsepilt: Pärnu Linnameeskond võttis hilise värava abil hooaja teise võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Premium liiga 17. vooru mängus kohtusid Rakveres sealne Tarvas ja Pärnu Linnameeskond. Liigatabeli kahe viimase meeskonna mängus viis Jaanus Kaasik Tarva kodus 55. minutil 1:0 ette, kuid vaid viis minutit hiljem viigistas penaltist seisu Martin Vunk. Seisul 1:1 oli mäng juba viigisadamasse tüürimas, kui 89. minutil skooris Pärnu poolt Rauno Tutk ja see andis külalistele 2:1 võidu.

Liigatabelis on see Pärnule sel hooajal teine võit, neil on nüüd eelviimasena kirjas kuus silma. Tarvas on endiselt kogunud vaid ühe punkti ja asub viimasel positsioonil.

Postimees tõi laupäeva õhtul kell 19.00 algava kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteerisid Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Rakvere Tarvas – Pärnu Linnameeskond

Laupäeval, 2. juulil kell 19.00 Rakvere linnastaadionil

17. voorule panevad mahlaka ning suurejoonelise lõppakordi Rakvere Tarvas ning Pärnu Linnameeskond. Kas tegemist võib olla Tarva kõige tähtsama kohtumisega oma esimesel Premium liiga hooajal? Kas murtakse lahti väravalukk ning pakutakse publikule mahedat palsamit senise hooaja esimese koduvärava näol?

Senise 16 matšiga on pärnakad kogunud kolm punkti ja Rakvere jalgpallurid vaid ühe punkti. Pärnu ainsad silmad pärinevad avavooru 3:0 triumfist just Tarva üle, läänevirulastel on võiduarve sootuks avamata. Laupäeval on neil suurepärane võimalus Rakvere vutiajalugu teha. 19. juunil peetud eelmisest voorust pole kummalgi häid mälestusi kaasa võtta – Tarvas kaotas kodus 0:5 Florale, suvepealinlased jäid võõrsil 1:3 alla Tallinna FC Infonetile. Kas peale jääb viimane või eelviimane?

Rakvere peatreener Urmas Kirs: «Laupäeval on käes tõehetk – kes on rohkem väärt mängimaks Premium Liigas. Kui kahes eelmises kohtumises meile löödud väravad ei tulnud oskamatusest kaitsta, vaid pigem hooletusest, siis seekord püüame olla hoolikamad – seda nii kaitses kui ka palliga mängus. Tarvad on tahet täis, et koos oma toetajatega tõmmata pikem tikk!»

Rakvere kaitsja Jaanus Kaasik: «Tulemas on väga tähtis kohtumine nii meile kui ka vastasele. Peame hakkama lõpuks kodus väravaid lööma ja võidu koju jätma!»

Pärnu juhendaja Marko Lelov: «Rakvere kahe viimase mängu põhjal on näha uue peatreeneri joonises muutusi. On nii positsioonilisi kui ka struktuuri ning mängu iseloomu variatsioone. Mõlemat meeskond ootab ees väga huvitav väljakutse.»

Pärnu keskkaitsja Magnus Villota: «Kindlasti tuleb väga võitluslik mäng. Elu ja surma peale. Meil on kindlasti punkte juurde vaja, selles pole kahtlust. See, et me esimese mängu 3:0 võitsime, enam ei loe. Rakvere on kindlasti enesekindlust juurde saanud ja midagi kerget ei tule.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles