Tipptennisist kustutas Wimbledoni tõttu Twitteri konto

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray.
Andy Murray. Foto: SCANPIX

Meeste tennisemaailma teine number Andy Murray arvates segab sotsiaalmeedia suurturniiri ajal mängudele keskendumist, mistõttu kustutas inglane ajutiselt oma konto. 

Murray treener Ivan Lendl teatas, et enne laupäevast mängu Wimbledoni tenniseturniiril austraallase John Millmani (WTA 67.) vastu valmistudes ignoreerib tennisist energia säästmiseks sotsiaalmeediat. Oma profikarjääri jooksul on mees silma paistnud mitmete käikudega selles vallas. Seekord püüab Murray kasu lõigata sellest, kui kustutab teatud rakendused oma telefonist.

Murray seletas oma teguviisi: «See on täiesti normaalne, et suurvõistlustel ma kustutan Twitteri ära. Kui ma tahan midagi sealt lugeda, siis ma lihtsalt guugeldan seda. Ma ei loe enda kohta midagi, sest ei näe sellel mõtet.»

Ta lisas: «Sotsiaalmeedia on tänapäeval kõikjal, see on tohutu. Ent Twitteris surfamine pole kõige olulisem tegevus. Ma arvan, et kui kaotada oluline matš, siis peaks olema koos endale lähedaste inimestega, kes tõesti sinust hoolivad. Ma julgen väita, et viimase kolme kuu jooksul olen ma Twitterit külastanud vaid ühel korral.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles