Peatreener Cretu: tunnetasin juba hommikul, et täna mehed ei kaota (2)

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peatreener mängijaid kallistamas.
Peatreener mängijaid kallistamas. Foto: CEV

Eesti võrkpallikoondise peatreener Gheorghe Cretu oli pärast kuldmedalitega lõpetatud Euroopa liiga finaalturniiri rahul, et mängijad said eilsest raskest hetkest üle ning näitasid just vaimselt tugevat esitust.

«Maailmaliiga, siit me tuleme! Tähtis samm Eesti võrkpallile. Finaalis said mehed aru, kuidas oma emotsioonide ja pingega toime tulla. Olen rahul,» olid peatreeneri esimesed kommentaarid pärast kohtumist.

«See oli meie suur ja selge eesmärk see liiga ära võita. Poolfinaalis said kõik korralikku survet tunda ja õppida, kuidas sellega toime tulla, kui su vastas on vihane ja motiveeritud Balkani meeskond ja tribüünidel kõik vihakavad sind,» lisas juhendaja.

Cretu sõnul olid mängijad juba hommikul hotellis selliste nägudega, et täna ei kaotata. «Nägin ja tunnetasin seda nende olemisest, nad teadsid, et täna nad selle finaali võidavad. Füüsiliselt on eestlased loomad! Nad võivad viis mängu ka järjest mängida ilma probleemideta. Füüsis pole meie probleem, vaimselt oli vaja end kokku võtta ja seda nad täna suutsid.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles