Itaalia koondise mängumees: palume vabandust, sest olime võimelised võitma

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marco Parolo.
Marco Parolo. Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpallikoondise mängija Marco Parolo, kes koos oma kaaslastega kaotas täna veerandfinaali penaltiseerias 5:6 Saksamaale, palus vabandust, et nad poolfinaali jõuda ei suutnud.

«Ütlesime endale nii: «Me lähme sellele turniirile ja anname endast absoluutselt kõik, mis meil on.» Kui meid saadab edu, siis seetõttu, et andsime endast parima. Arvan, et tegime seda ka täna, aga... palume vabandust, sest me oleksime võinud võita,» tunnistas pettunud Parolo.

«Me oleksime suutnud ka penaliseerias võita. Siis oli meil võimalus kaotada ja siis jälle järgmine võimalus see võita. Seekord võitsid nemad (sakslased- toim) selle loterii. Aga me mängisime kui võrdne võrdsega valitsevate maailmameistrite, tõesti tugeva meeskonnaga, ja see tõestab, et me tõepoolest oleme meeskond nii iseloomu kui individuaalse talendiga. Seega jah, me palume vabandust, aga peame vaatama tulevikku ja olema uhked selle üle, mida me teinud oleme,» lisas Parolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles