Saksamaa võib poolfinaaliks ilma jääda mitmest põhitegijast

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedira Saksamaa koondise arstide hoole all.
Sami Khedira Saksamaa koondise arstide hoole all. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondis alistas Euroopa meistrivõistluste veerandfinaalis eile penaltiseeria järel Itaalia ja kohtub nüüd neljapäeval poolfinaalis Prantsusmaa või Islandiga. Selles matšis peavad sakslased hakkama saama aga mitme põhimeheta.

Kindel on see, et sakslasi ei saa aidata keskkaitsja Mats Hummels, kes on sel turniiril teeninud kaks kollast kaarti ja on seega neljapäevaks mängukeelu all.

Eile said aga vigastada poolkaitsja Sami Khedira ja ründaja Mario Gomez ning nende osalemine on samuti kahtluse all.

Khedira võeti eile juba 16. minutil pingile, kui ta tegi viga enda reielihasele. Gomez tegi jalalihasele viga teisel poolajal ning tema jaoks lõppes kohtumine 72. minutil.

«Khediral on probleeme reielihasega. Ma ei ole kindel, kas asjad saavad neljapäevaks korda,» sõnas pressikonverentsil sakslaste peatreener Joachim Löw. «Mario Gomezel oli samuti probleeme lihastega, kuid ma arvan, et tema probleemile saime kiiresti jaole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles