Mercedese boss vihastas enda sõitjate peale, Hamilton vilistati välja

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Toto Wolff.
Lewis Hamilton (vasakul) ja Toto Wolff. Foto: SCANPIX

Austria vormel-1 etapp sai dramaatilise lõpu, kui Mercedese piloot Lewis Hamilton tõusis viimasega ringiga võitjaks. Seni esikohta hoidnud Nico Rosberg langes lõpuks aga neljandaks. Hamilton ja Rosberg põrkasid seejuures omavahel ka kokku ning teenisid sellega ära tiimi bossi Toto Wolffi meelepaha.

Wolff teatas pärast Hamiltoni ja Rosbergi kokkupõrget, et tegemist oli meeste poolt ajuvaba kokkupõrkega. «Me ei taha näha enda masinate kokkupõrget. See on nagu deja vu,» teatas Wolff The Guardianile. «Mõlemad mehed oleksid võinud väga kergelt katkestada.»

Lisaks ei meeldinud manööver ka fännidele ja poodiumil seistes sai Hamilton kuulda pealtvaatajate vilet. Samas oli kokkupõrkes rohkem süüdi just Rosberg.

MM-sarja üldarvestuses on Rosberg üheksa etapi järel 153 punktiga liidriks. Hamilton on 142 silmaga teine. Täna katkestanud Ferrari piloodil Sebastian Vettelil on kolmandana koos 96 silma. Vetteli tiimikaaslane Kimi Räikkönen on samuti 96 silmaga neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles