Liidrikohalt tõugatud Rosberg: olin hädas rehvidega (2)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Austria GP esikolmik ehk Max Verstappen (vasakul), Lewis Hamilton (keskel) ja  Kimi Räikkönen (paremal)
Austria GP esikolmik ehk Max Verstappen (vasakul), Lewis Hamilton (keskel) ja Kimi Räikkönen (paremal) Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja Austria etapi lõpetas täna võiduga britt Lewis Hamilton (Mercedes), kes suutis viimasel ringil mööduda meeskonnakaaslasest Nico Rosbergist. Meeste vahel toimus kokkupõrge, mis kukutas pikalt liidripositsioonil kihutanud Rosbergi neljandaks.  

«Ma olin oma rehvidega hädas. See andis Lewisele võimaluse. Ma olin sisepositsioonil, langesin paraku liiga sügavale,» sõnas Rosberg pärast sõitu.

«Ta (Rosberg – toim) tegi esimeses kurvis vea, mistõttu oli mul võimalus. Ma jätsin meie vahele palju ruumi, kuid ta jäi lukku ning sõitis mulle sisse. Ma arvan, et tal võisid olla probleemid rehvidega, kuid ma tulin siia võitma,» kinnitas Hamilton tiimikaaslase sõnu.

Hooaja kokkuvõttes jätkuvalt liidripositsiooni säilitanud Rosbergi suutsid finišis edestada ka Red Bulli 18-aastane komeet Max Verstappen ning Ferrari piloot Kimi Räikkönen.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles