Markvardt: tahan jõuda EMil poolfinaali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pjotr Degtjarjov, Karl Johann Luht, Margaret Markvardt, Alina Kendzior.
Pjotr Degtjarjov, Karl Johann Luht, Margaret Markvardt, Alina Kendzior. Foto: Eesti ujumisliidu Facebooki leht

Järgmisel nädalal toimuvad ujumises juunioride Euroopa meistrivõistlused, kus Eestit esindab 14-liikmeline sportlasdelegatsioon. A-normatiivi täitnud Margaret Markvardt on varasemalt juunioride EMil osalenud korra – möödunud aastal Bakuus.

Hodmezovasarhely’s peetavaks juunioride EMiks on 16-aastane Markvardt valmistunud peamiselt kodumaal. «Lisaks Eestile on ettevalmistus viinud ka välislaagritesse Hispaanias ja LAVis,» sõnas Markvardt. Juunioride EMil on Markvardti põhidistantsideks 200 meetri kompleksujumine ja 100 meetri liblikujumine. Stardis on ta ka 400 meetri kompleksis, 50 meetri liblik- ja seliliujumises.

«Enesetunne on praegu üpris hea,» lausus Heidi ja Ain Kaasiku õpilane. «Peamiseks eesmärgiks on ikkagi ujuda hästi ja purustada ka isiklikke rekordeid,» lisas ta. «Muidugi on üheks sihiks ka poolfinaali jõudmine.»

Juunioride Euroopa meistrivõistlused ujumises peetakse Ungaris 6.-10. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles