Martin Loo lõpetas MMi 49. kohal

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: SCANPIX

Tšehhis Nove Mestos peetud maastikukrossi maailmameistrivõistlustel sai Martin Loo 49. koha.

Sõidu võitis mitmekordne maailmameister šveitslane Nino Schurter ajaga 1:28.20. Teise koha sai Tšehhi rattur Jaroslav Kulhavy ajaga 1:28.37. Kolmandale kohale platseerus prantslane Julian Absalon ajaga 1:28:50. Martin Loo kaotas võitjale 9 minutit.

«Seekordne MMi tulemus valmistas pettumuse, kuigi enestunne ja vorm tundusid väga head. Tegin parema stardi kui tavaliselt ja kaotasin vähem aega. Esimene ring oli väga raske aga suutsin oma positsiooni hoida ning üritasin võimalikult palju taastuda. Kahjuks olid kõik järgnevad ringid sarnased, kaotasin aega tõusudel ja püüdsin midagi tagasi teha laskumistel. Niimoodi suutsin kolmveerand sõidust top40 püsida aga viimasel kahel ringil läks vaimselt ja emotsonaalselt raskeks, mistõttu andsin rumalalt kergekäeliselt kohti ära ning lõpuks sain kirja 49. koha,» kommenteeris Loo.

Järgmisel pühapäeval osaleb Loo Šveitsis Lenzerheides toimuval MK-etapil.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles