Suure võidu saanud prantslased: Saksamaa on maailma parim meeskond

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Didier Deschamps (vasakul) ja and Olivier Giroud.
Didier Deschamps (vasakul) ja and Olivier Giroud. Foto: CHARLES PLATIAU/Reuters

Eile hilisõhtul 5:2 Islandit võitnud ja kodusel jalgpalli EM-finaalturniiril poolfinaali jõudnud Prantsusmaa koondist ootab nüüd ees Saksamaa. Prantsusmaa peatreeneri Didier Deschampsi sõnul minnakse vastamisi maailma parima meeskonnaga.

«Saksamaa on parim ja selles pole mingit kahtlust. Läheme maailma parima võistkonna vastu ja anname endast kõik. Neil oli veerandfinaalis Itaalia vastu veidi probleeme, aga Saksamaa on Saksamaa. See saab olema suur mäng,» kiitis Deschamps UEFA kodulehe vahendusel valitsevaid maailmameistreid.

Eile Islandi võrku kaks palli löönud ründaja Olivier Giroud oli enne neljapäevast poolfinaali samuti aupaklik. «Kas me oleme enesekindlad? Ei, sest sakslased on maailmameistrid ja ka selle turniiri favoriidid. Kuigi lõime Islandile viis väravat, esines meie kaitses väikeseid vigu. Kui teeme neid ka Saksamaa vastu, maksame väga kõrget hinda,» ütles Giroud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles