Islandi kapten: see turniir oli alles algus

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SAINT-DENIS, FRANCE - JULY 3, 2016: Iceland's captain Aron Gunnarsson gestures after their 2016 UEFA European Football Championship quarterfinal match against France at Stade de France. Team France won the game 5-2. Alexander Demianchuk/TASS
SAINT-DENIS, FRANCE - JULY 3, 2016: Iceland's captain Aron Gunnarsson gestures after their 2016 UEFA European Football Championship quarterfinal match against France at Stade de France. Team France won the game 5-2. Alexander Demianchuk/TASS Foto: Alexander Demianchuk/Alexander Demianchuk/TASS

Suurepärase EM-finaalturniiri teinud Islandi jalgpallikoondis kaotas eilses veerandfinaalis Prantsusmaale 2:5, aga väikest rõõmu pakkus saareriigi palluritele asjaolu, et teine poolaeg suudeti 2:1 võita.

«Meie kaitse ei toiminud nii hästi, kui me oleks lootnud. Aga see pole imelik, et olime väsinud, sest panime igas mängus välja täpselt samasuguse algkoosseisu. Tulime teisel poolajal mängu tagasi ja näitasime sellega iseloomu. Oleme tõesti õnnelikud, et suutsime teisel poolajal prantslastest rohkem väravaid lüüa,» muljetas Islandi avavärava löönud ründaja Kolbeinn Sigthorsson UEFA kodulehele.

Islandi kapten Aron Gunnarsson usub, et koondise edulugu jätkub ka järgnevatel aastatel. «See turniir oli alles algus. Oleme pettunud, aga samal ajal ka uskumatult uhked. See on olnud uskumatu kogemus. Oleme teinud palju rasket tööd ja fännid on olnud suurepärased. Püüame kohutavast esimesest poolajast õppida,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles