Tšehhi koondise ja Barcelona staar läheb NBA-sse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Delaney (vasakul) ja Tomaš Satoransky.
Malcolm Delaney (vasakul) ja Tomaš Satoransky. Foto: Vitaly Timkiv/Vitaly Timkiv/TASS

Tšehhi korvpallikoondise ja Barcelona mängujuht Tomaš Satoransky otsustas karjääris astuda järgmise sammu ja liitub sügisest Washington Wizardsiga.

24-aastane ja 200 cm pikkune Satoransky sõlmis Wizardsiga kolme aasta pikkuse ja üheksa miljonit dollarit väärt lepingu. Mullu viskas tšehh Euroliigas keskmiselt 9 punkti ning jagas kaaslastele 4,2 resultatiivset söötu. Satoransky hakkab ilmselt puhkust andma NBA ühele paremale mängujuhile John Wallile, aga võib ajuti täita ka teisi positsioone.

Ookeani taha siirdub ka mulluse Euroliiga hooaja üks säravamaid mängijaid Malcolm Delaney, kes aitas Krasnodari Lokomotiv-Kubani Euroliiga finaalturniirile. Veerandfinaalis oldi mängudega 3:2 üle just Barcelonast ja Satoranskyst. 27-aastane ja 191 cm pikkune Delaney hakkab mängima Atlanta Hawksis, kes tegi mitmekülgse tagamehega kahe-aastase lepingu.

Teised eilsed suuremad tehingud NBA-s:

Rajon Rondo (seni Sacramento Kingsis) liitub Chicago Bullsiga, leping 2 aastat/28 mln dollarit

Jamal Crawford jääb Los Angeles Clippersisse, leping 3 aastat/42 mln

Allen Crabbe (seni Portland Trail Blazersis) liitub Brooklyn Netsiga, leping 4 aastat/70 mln

Dwight Powell jääb Dallas Mavericksi, leping 4 aastat/37 mln

Deron Williams jääb samuti Dallasesse, leping 1 aasta/10 mln

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles