Otsus tehtud: Kevin Durant liitub tänavuse NBA finalistiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Durant
Kevin Durant Foto: Nate Billings/AP

Oklahoma City Thunderis mänginud Kevin Durant liitub meedia teatel tänavuse NBA finalisti Golden State Warriorsiga. 

Durant sõlmib Warriorsiga kaheaastase lepingu, mille väärtus on 54 miljonit dollarit, teatab ESPN. Lepingu järgi on Durantil võimalik seda veel kolmandaks aastaks pikendada.

Lõppenud hooaja järel vabaagendi staatuses olnud Durant külastas viimase kolme päeva jooksul kuut meeskonda. Nii oma senise klubi Thunderi kui Warriorsi kõrval käis Durant maad kuulamas San Antonio Spursis, Boston Celticsis, Miami Heatis ning Los Angeles Clippersis.

Durant on kogu oma NBA karjääri üheksa hooaega veetnud Thunderis, kus ta valiti 2014. aastal liiga kõige väärtuslikumaks mängijaks. Möödunud hooajal viskas Durant keskmiselt 28,2 punkti, võttis 8,2 lauapalli ning andis 5 resultatiivset söötu.

Stephen Curry ja Golden State Warriors lõpetasid möödunud hooajal Kevin Duranti ja Oklahoma City Thunderi teekonna läänekonverentsi finaalis. Foto: AFP
Stephen Curry ja Golden State Warriors lõpetasid möödunud hooajal Kevin Duranti ja Oklahoma City Thunderi teekonna läänekonverentsi finaalis. Foto: AFP Foto: EZRA SHAW/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles