Astana on lähedal kahe taanlase värbamisele

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali ja Astana meeskond triumfeerivad Torinos lõppenud viimasel Giro d'Italia etapil. Paremalt esimene Tanel Kangert.
Vincenzo Nibali ja Astana meeskond triumfeerivad Torinos lõppenud viimasel Giro d'Italia etapil. Paremalt esimene Tanel Kangert. Foto: SCANPIX

Tanel Kangerti koduklubi Astana peab järgmise hooaja osas läbirääkimisi kahe taanlase, Jesper Hanseni ja Michael Valgreniga. Mõlemad mehed kuuluvad praegu Tinkoffi meeskonda, mis suure tõenäosusega käesoleva aasta järel tegutsemise lõpetab.

«Tegemist on heade ratturitega ja mulle meeldiks, kui nad Astanaga liituksid. Arvan, et läbirääkimised lähevad hästi,» lausus Kasahstani tiimi mänedžer Aleksandr Vinokurov. «Hansen on hea mägironija ja Valgren saab Aleksei Lutsenko kõrval edukalt sõita klassikutel. Loodan mõlema mehega kokkuleppele jõuda enne, kui Tour läbi saab,» lisas ta, vahendab Rattauudised.ee.

Praegu teenib Astanas leiba üks Taani rattur (Jakob Fuglsang) ning ilmselt tema eestkostel võivad liituda ka Hansen ja Valgren.

Taani meedia andmetel soovis Tinkoffi staarrattur Alberto Contador Hansenit Tourile enda abimeheks, kuid Venemaal registreeritud klubi juhtkond otsustas teisiti, sest nende meelest oli Hansen juba Astanaga lepingu sõlminud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles