Mourinho uhkustab uue töökohaga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. Foto: manutd.com

Manchester Unitedi vastne peatreener Jose Mourinho ütles, et ta on väljakutseteks valmis ning soovib ehitada enda uue leivaisa uuesti üles. Ta lisas: «Ma olen hetkel seal, kus ma olla tahan.»

«Ma usun, et see töökoht (ManU peatreeneriamet – toim), mida kõik tahaksid endale, kuid sellist võimalust paljudel pole,» sõnas Mourinho. Sellegipoolest on portugallane pettunud, et tema uus tööandja ei mängi tuleval hooajal Meistrite liigas. Samas toonitas mees, et ta tuli ManU-sse tiitleid võitma.

20-kordne Inglismaa meister United lõpetas mulluse hooaja Premier League’is viiendana, jäädes meistrist Leicester Cityst maha 15 punktiga. «Üsna pragmaatiline oleks öelda, et töötame nüüd kõvasti ja üritame Meistrite liigasse naasta. Tegelikult olen ma jõulisem ning soovin tulla Inglismaa meistriks, mitte ainult nelja parema sekka (neli esimest saavad Meistrite liigasse – toim),» ütles Mourinho.

«Mitmed aastad olid õnnestumine tavaliseks rutiiniks ning seetõttu on viimased kolm aastat unustamiseks. Ma soovin, et mängijad ei mäletaks neid aastaid. Nad peavad seadma kõrgemaid eesmärke, mitte mõtlema, et neljanda lõpetamine ongi sihiks,» seletas portugallane.

Ta lisas: «Ma tahan kõike. Ma soovin võita mänge, ma soovin mängida hästi, ma ei taha, et meile väravaid lüüakse. Ma soovin, et fännid oleksid meile toeks.»    

Eelmisel hooajal juhendas Mourinho teist Premier League’is mängivat klubi Chelseat, kuid poole hooaja pealt mees vallandati, sest suurklubi paiknes pikalt väljalangemistsoonis ning lõpetas hooaja kokkuvõttes alles kümnendal kohal. Aasta varem tuli Chelsea Inglismaa meistriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles