Tinkoffi boss: kui Sagan võidab veel kaks etappi, jätkan rattasporti investeerimist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Sagan
Peter Sagan Foto: JUAN MEDINA/REUTERS

Alberto Contadori ja Peter Sagani kodumeeskonna Tinkoffi omanik Oleg Tinkov on teatanud, et lahkub käesoleva hooaja lõppedes rattaspordist. Sagani esmaspäevane etapivõit ja kollase liidrisärgi saamine Tour de France'il pani aga Vene rikkurit uut avaldust tegema.

«Rattasport vajab Sagani-sugust meest. Chris Froome on suurepärane rattur, kuid kui pöörata tähelepani väljanägemisele, karismale ja meelelahutusele, siis ei pääse ta Sagani lähedale. Kui Sagan võidab Touril veel kaks etappi, jätkan rattasporti investeerimist,» vahendab Spordipartner Tinkovi öeldut.

Samas on Tinkov juba mõnda aega oma loobumismõtteid valjult arutanud, mistõttu võib nii mõnelgi Tinkoffi ratturil klubivahetus isegi Tinkovi meelemuutuse järel ees seista. Näitaks on Saganit seostatud Etixx-QuickStepi, BMC’ ja Trek-Segafredo ja kõigi nendega, kes loodavad oma «klassikute osakonda» tugevdada.

Contador on aga varasemalt öelnud, et käesolev hooaeg võib jääda talle viimaseks. Siiski on jalgrattaklubid ka tema uksele koputanud ning Itaalia klubi Lampre-Merida mänedžer Giuseppe Saronni ei ole teinud saladust, et on teinud kahekordsele Tour de France'i võitjale pakkumise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles