Skandaalne video: EMil põrunud Vene jalgpallurid pidutsesid Monte Carlos

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pavel Mamajev ja Aleksandr Kokorin
Pavel Mamajev ja Aleksandr Kokorin Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS

Venemaa koondise jalgpallurid Aleksandr Kokorin ja Pavel Mamajev pidasid pärast ebaõnnestunud EMi pidu Monte Carlos. Venelastes pahameelt tekitanud juhtumi kohta on juba avalduse teinud ka Mamajev koduklubi Krasnodar.

Jalgpallureid nähti peol, kus serveeriti Venemaa hümni taustal 250 000 euro eest šampanjat. Vene portaali L!fe.ru andmetel olid just Kokorin ja Mamajev need, kes maksid 500 pudelit Armand de Brignaci šampanjapudelit kinni. Sealjuures on portaali andmetel ühe pudeli hind 500 eurot.

«Pavel Mamajev taandati ajutiselt Krasnodari noortemeeskonda. Selline käitumine tema poolt on lubamatu,» teatas Mamajevi koduklubi. Vene meedia andmetel on ka Kokorini klubi Peterburi Zenit kaalumas mehe taandamist duubelmeeskonda.

Kokorini sõnul oldi peol aga juhuslikult. «Keegi tähistas seal lihtsalt sünnipäeva. Kõik nägid pudeleid ning kuulsid Venemaa hümni, kuid miks seda kõike meie süüks ajada. Meie ei tasunud seda arvet ning meedias mainitud summa eest oleks vabalt võinud selle koha ära osta,» leidis Kokorin, et 250 000-eurone arve on ilmselgelt liialdus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles