Müller: austame Prantsusmaad, aga me ei karda neid

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller
Thomas Müller Foto: Xinhua/Xinhua/Sipa USA

Saksamaa koondise ja Müncheni Bayerni ründaja Thomas Müller on enne poolfinaali Prantsusmaaga optimistlik, sõnades, et kuigi Prantsusmaad tuleb austada, ei ole neid mõtet karta.

«Hirmu meil küll nende ees ei ole. Prantsusmaal on head mängijad, kuid kui aus olla, siis Island ei tundunud kaitses kuigi hea olevat,» sõnas Müller. «Austame neid, kuid olen optimistlik, et leiame õiged lahendused, isegi juhul,kui mõni mängija peab kohtumisest eemale jääma.»

Samas rõhutas Müller, et Prantsusmaa pole nii kaugele jõudnud tänu õnnele. «Nad mängivad kodupubliku ees ning võivad olla pinge all, eriti nüüd, kui teavad, et peavad mängima Saksamaaga. Aga nende nii kaugele jõudmises ei ole õnnega mitte midagi pistmist. Prantsusmaa on enesekindel meeskond, kuid me ei karda neid. Meie kaitse on turniiril väga hea olnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles