Zirk ja Alnek pääsesid juunioride EMi avapäeval poolfinaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kregor Zirk
Kregor Zirk Foto: Raul Mee

Kregor Zirk ja Kertu Ly Alnek pääsesid Ungaris alanud ujumise juunioride Euroopa meistrivõistluste avapäeval õhtusesse poolfinaali.

Zirk läbis 50 meetri liblikujumise distantsi ajaga 24,33. Eelujumiste viies aeg tagas talle ka kindla pääsu poolfinaali. «Tuleb tunnistada, et üllatavalt hea aeg ja jään oma esitusega igati rahule,» lausus Zirk. «Tegemist oli küll alles eelujumisega, kuid viienda ajaga on hea edasi pääseda ja tulemus tekitas hea tunde.» Meeste 50 meetri liblikujumise poolfinaalid on Eesti aja järgi kavas täna kell 18.37.

Kertu Ly Alnek parandas 100 meetri vabaujumises Eesti juunioride rekordit, mis tagas ka temale pääsu õhtusesse poolfinaali. Alnek läbis distantsi ajaga 56,79. Ka varasem Eesti juuniorode rekord kuulus Alneki nimele (56,97). «Ajaga jään rahule, kuid poolfinaaliks saab mõningaid pisiasju veel parandada,» lausus Alnek. «Kaotasin finišis sajandikke, sest oleksin pidanud ühe tõmbe rohkem tegema, pöördesse minek peaks samuti kiirem olema,» lisas ta.

Naiste 100 meetri vabaujumise poolfinaalid on Eesti aja järgi kavas täna kell 19.25.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles