Koduse rannavolle sarja nelja etapp peetakse Võrus

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall
Rannavõrkpall Foto: SCANPIX

Koduse tugevaima rannavolle sarja ehk NIVEA Grand Prix hooaja neljas etapp peetakse saabuval nädalavahetusel Võrus Tamula järve rannas. Meesteturniiril osalejad selgitavad laupäeval veerandfinalistid, kes jätkavad pühapäeval esikoha püüdmist, kogu naisteturniir toimub pühapäeval.

Neli meeste paari alustavad mänge kvalifikatsioonist, ülejäänud pääsevad kohe põhiturniirile. Kvalifikatsioonimänge peavad Raul Kartsep/Karli Allik, Valts ja Toms Benjavs, Martin Kammer/Kristjan Kosemäe ning Henry Maask/Martin Lukka, kirjutas volley.ee. 

Meesteturniiril on meie paaridele konkurentsi pakkumas viis teiste Balti riikide duot. Leedust tulevad Võrru mängima Audrius Knašas - Aurimas Mazūras, ülejäänud neli on lõunanaabrid. Nende seas on nii sarja esimese etapi (Premium 7 Cup'i) võitjad Sandris Andrejevs - Ģirts Glāzers kui ka teisel etapil (Agrinol Cup) triumfeerinud Ingars Ivanovs ja Atvars Vilde. Ivanovs mängib küll sel korral Edvarts Buividsiga ja Vilde Ralfs Ozoliņšiga. 

Kindlasti tahavad oma võiduseeriat jätkata aga eelmisel nädalal Škoda Mastersil triumfeerinud Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar. Neile on see ühtlasi viimaseks vormilihvimise võimaluseks enne 13. juulil Pärnu rannas algavaid tudengite rannavolle maailmameistrivõistlusi. Sama kehtib ka Dmitri Korotkovi ja Siim Ennemuisti ning Stefan Kaibaldi ja Markus Uuskari kohta. Naiste seas on MM-il ülesastuvatest Eesti duodest praeguse seisuga ennast kirja pannud Anett Hollas ja Juudit-Kure Pohhomov ning Heleene Hollas ja Liisa Soomets.

Eesti paaride kõrval on naisteturniiril mängimas ka leedukate duo Agnieška Paškevič - Katia Kovalskaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles