Iljuštšenko: staadionil ei löö süda nii nagu varem

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Iljuštšenko
Anna Iljuštšenko Foto: Tairo Lutter

Pärast lapse sündi tippsporti naasnud kõrgushüppe Eesti rekordinaine Anna Iljuštšenko ei pääsenud kergejõustiku EMil Amsterdamis lõppvõistlusele ja tunnistas, et ei tunne ennast kõrgushüppe sektoris enam päris nii nagu vanasti. «Tagasi olla on meeldiv, kuid siin olles ei löö mu süda enam nii nagu varem,» lausus ta. 

Amsterdamis ületas ta esimesel katsel 1.80, kuid rohkemat ei suutnud. «Juba soojendusel ei saanud ma latist üle ja õiget tunnet ei tekkinudki,» tunnistas Iljuštšenko, kes tuli EMile sooviga ületada Rio olümpiamängude norm 1.93. Tema selle hooaja parim tulemus on 1.90. «Pärast hooaja tippmargi püstitamist pole mul asjad hästi läinud. Iga võistlus on nii erinev. Tänagi tegin 1.80 ületades hea hüppe, kuid pärast seda enam õiget tunnet polnud. Väga kahju… Ma ei arvanud, et nii läheb…»

Iljuštšenkol on veel võimalus olümpianormi rünnata 10. juulil Saksamaal, kuid ta pole kindel, kas üldse minna sinna proovima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles