Infonet tunnistas Heartsi kõrgemat klassi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Infonet - Hearts of Midlothian 2:4. Lilleküla staadion.
FC Infonet - Hearts of Midlothian 2:4. Lilleküla staadion. Foto: Erik Prozes

Euroopa liiga esimeses kvalifikatsiooniringis kaotas FC Infonet kordusmängu 2:4 Šotimaa klubile Hearts of Midlothian ja jäi kahe mängu kokkuvõttes vastasele alla 3:6. Korduskohtumise saatus otsustati esimese kümne minutiga, kui Hearts lõi standardolukordadest kaks kiiret väravat. 

«Praegu on Hearts meist lihtsalt veel klassi võrra kõrgemal,» lausus Infoneti peatreener Aleksandr Puštov. «Teadsime, et nad on standardolukordades tugevad, aga nad lõid meile ikkagi just sealt kõik neli väravat. Meil napib lihtsalt mehi, kes suudaksid füüsiliste võimete poolest Heartsi pikkade meestega võidelda. Teise poolaja võitsime, poisid ei tõstnud vastase ees käsi üles, vaid võitlesid lõpuni – sellega olen rahul. Võinuksime saavutada enamat, aga objektiivselt vaadates ei ole me veel võimelised sellist vastast võitma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles