Pettunud Gareth Bale: Portugal pani poe päris hästi kinni

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo.
Gareth Bale ja Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil täna poolfinaalis Portugalile kaotanud Walesi staar Gareth Bale kiitis vastaseid ja palus fännidelt vabandust, et tema koondis finaali ei jõudnud.

«Praegu on seda raske analüüsida, aga loomulikult oleme pettunud. Aga kõige tähtsam on siiski see, et peame enda üle uhked olema. Andsime endast kõik nii väljakul kui selle kõrval,» rääkis Bale, kes koos kaaslastega jäi kaotusseisu 50. minutil, kui värava lõi Cristiano Ronaldo. Vaid kolm minutit hiljem skooris Nani ja mängu saatus oli otsustatud.

«Tahame kõiki fänne tänada selle toetuse eest, mis oleme saanud - see on olnud absoluutselt uskumatu. Loomulikult oleme pettunud, aga nad suutsid esimese värava ära lüüa ja eks teise värava puhul oli neil ka veidike õnne. Andsime endast parima, et tagasi mängu saada; võitlesime kuni lõpuni ja palume vabandust, et finaali ei suutnud jõuda. Nad panid meie jaoks poe päris hästi kinni. Nad suutsid vähendada meie võimalusi ja ka kontrarünnakuid. Aga meil ei jää siiski mingeid kahetsusi. Oleme uhke rahvus ja tunneme uhkust selle üle, mida oleme saavutanud,» lisas Bale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles