13 aastat Heatis mänginud Wade vahetab meeskonda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwyane Wade hoiab 2012. aasta NBA meistrikarikat.
Dwyane Wade hoiab 2012. aasta NBA meistrikarikat. Foto: Lynne Sladky/AP

Kolmekordne NBA meister ning terve oma karjääri Miami Heatis mänginud Dwyane Wade otsustas tööandjat vahetada ning teatas liitumisest Chicago Bullsiga.

Vabaagendina Bullsiga liituv Wade sõlmib meeskonnaga kaheaastase lepingu, mille väärtus on 47 miljonit dollarit. 13 aastat Heatis mänginud Wade’ile pakkus Miami klubi samuti kaheaastast lepingut, kuid väärtusega 40 miljonit dollarit.

«Tegemist ei olnud kerge otsusega, kuid tunnen, et tegin õige valiku. Kasvasin Bullsi vaadates ülesse ning nemad olid minu inspiratsiooniks korvpalluriks saamisel. Ma ei ole kunagi unustanud, kust ma pärit olen, ning olen õnnelik, et mul on võimalus mängida meeskonnas, kes pani mind seda mängu armastama,» rääkis Chicagos sündinud ja üles kasvanud korvpallur AP-le.

Wade’il olid pakkumised laual ka Denver Nuggetsilt ja Milwaukee Bucksilt, sealjuures pakkus Nuggets mehele kaheaastast lepingut väärtusega 52 miljonit dollarit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles